משתין הרבה+

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/02/2009 | 23:27 | מאת: שחר

שלום עמוס נאמן שמי שחר בן 19 לאחרונה מזה חודש +\- אני סובל מהשתנות יתר שמתי לב גם כאשר אני משתין [כנראה שלא לצורך] אני משתין יחסית מעט יש לציין כי מזה שבועיים התחילו לי גירויים מעיין כאב בחלק התחתון של איבר המין בא והולך לא כאב רציני כאשר אני משתין לא ממש כואב..אפילו כימעט ובכלל לא בנוסף ערכתי בדיקות דם ושתן השתן יצא תקין גם בסטיק וגם במעבדה למרות שבמעבדה נמצא מעט דם בשתן לא משהו שנראה לעין בבדיקות דם יצא שהסוכר שלי בסדר [תפקוד כליות וכבד עוד לא הגיע] וכל השאר ברוך השם תקין רציתי לדעת מה זה יכול להיות דלקת ? אבנים בכליות ? בנוסף רציתי לציין שבחודשיים האחרונים סבלתי מחרדות ברמה די גבוהה זה הוביל לכאבים בכל מני מקומות בגוף אני בריא בדרך אין לי שום מחלות חרוניות או משהו דומה [גם לא אלרגיה] ברוך השם רציתי לדעת ממה התופעה הזאת נובעת בתודה שחר.

10/02/2009 | 00:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שחר. עצתי הטובה ביותר היא ללכת לאורולוג לצורך בדיקה. הכאב שתארתה אומנם נפוץ מאוד אצל גברים רבים, יכול להגרם מסיבות שונות. לרוב הסיבה אינה חמורה וחולפת ללא טיפול או עם טיפול תומך בלבד. לעיתים צריך להשלים בירור ע"י בדיקות מעבדה והדמיה שונות. שוב ממליץ לפנות לאורולוג. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה