שלפוחית ביישנית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/02/2009 | 23:44 | מאת: אופיר

כבר מספר שנים שאני סובל משלפוחית ביישנית. בשנתיים האחרונות זה פחות הפריע לי, אבל בשבועות האחרונים זה חזר פתאום (כנראה בגלל שינויים בחיים). מהם דרכי הטיפול?

09/02/2009 | 23:49 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אופיר ! לשלפוחית רגיזה/עצבנית/ביישנית יש מרכיב אורגני ומרכיב נפשי. כפי שציינתה יתכן ושינויים נפשיים גורמים להחמרה בתסמינים ולכן אם הבעיות יפתרו יהיה שיפור במצב. במידה ואין שיפור רצוי לפנות לאורולוג. לעיתים יש צורך בבירור הכולל בדיקות והדמיות ולעיתים צריך להתאים טיפול תרופתי. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה