בירור.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/04/2009 | 08:50 | מאת: אבי

שלום רב דר אחרי כאבים חזקים מעל המותניים עשיתי בדיקת c.t . ותשבה בסיכום היא. חסירים פרטים אנמנסטיים ושאלה לרדיולוג. איזור בכבד היכול להתאים לכבד שומני אך יש לשקול השלמת בירור ע"י בדיקת איזוטופים או c.t עם הזרקת חומר ניגוד. -טחול מוגדל. -אבן בכליה ימנית , ללא הידרונפרוזיס. יש לציין שאני מטופל ע"י החדרת קטטרזס עצמי כ5 פעמים ביום להתרקנות של השתן , וזה נגרם לי אחרי נפילה מ3 מטר על הגב והופיעו דיסקים בגב תחתון. והאם יש קשר לשני הדברים האלה לבעיות הגב והשתן שלי. ומודה על כול עזרה.

05/04/2009 | 00:39 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

על פניו אין קשר בין קטטריזציה עצמונית ופריצות דיסק לבין כבד שומני ואבנים בכליה.

מנהלי פורום אורולוגיה