שתי שאלות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/03/2009 | 09:18 | מאת: צבי

ד"ר שלום אני בן 55 עם ערמונית מוגדלת (85) נוטל קאדקס 2 מ"ג שמעתי שמדובר בכדור מהדור הישן (רופא המשפחה טוען שהוא גם מוריד לחץ דם ) האם יש כדור משופר יותר ? הבנתי שאם מבצעים ניתוח הסרה לא נפגעת הזיקפה אך הזרע לא יוצא אם כך מה כן יוצא בפליטה תודה

26/03/2009 | 09:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

במידה והתרופה עוזרת לך ואינה גורמת לירידה בלחץ דם ולא גורמת לסחרחורות לא היתי מחליף אותה. בהחלט מקובל לטפל ע"י תרופה זו. במידה ואינך מרגיש טוב עם תרופה זו אפשר להחליפה . כמובן שכל החלפת טיפול צריכה להיות בתאום עם האורולוג שלך בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה