ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/02/2009 | 17:31 | מאת: א.י

כבן 54 לאחרונה עברתי US שבממצאים עלה כי הערמונית מוגדלת ומשקלה 65 גרם ללא הפרעת התרוקנות.בבדיקה מעבדה של PSA PROSTATE SPECIFIC הממצא RESULT היה 5.6 וה- PSA FREE 0.37. בשלב זה לא קיבלתי שום טיפול. ברצוני לשאול מה החומרה שהערמונית מוגדלת בערכים שכאלה, ו/או מה מומלץ בשלב זה לעשות מלבד המשך מעקב. מה הסיכונים שיש עם ניתונים אלה של הערמונית. תודה על התשובה.

04/02/2009 | 21:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

עלייך לפנות לאורולוג המטפל עם הבדיקות להחליט האם צריך לבצע ביופסיה מהערמונית. במקרים אלו חשובה הבדיקה הרקטלית. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה