מה לעשות? אשמח לעזרה!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/02/2009 | 02:14 | מאת: מיקסאז'

שלום ד"ר, סיפור ארוך אשתדל לקצר אשמח לסיוע כי אני בדיכאון:(. אני בן 27 נשוי מזה כשנה,בחצי הראשון של שנת הנישואים חיי המין שלי היו סבירים עם עלויות וירידות בעיקר עקב מתח נפשי ואחרי נסיוננות כושלים להיכנס להריון. לפני כחצי שנה אושפזתי בבית חולים עקב מחלת המיאליטיס( דלקת בחוט שידרה )שוחררתי אחרי כחוש לביתי. מאז ועד היום כל נסיון לחזור לשגרה בתפקוד המיני נכשל. פניתי לנירולוג שהפנה אותי לאורולוג שקבע שאין לי כל בעיה פיזית אלה בעיה נפשית והמליץ לי על ויאגרה ופניה לסקסולוג. ניסיתי ויאגרה 50 מ"ל ,ולא עזר לי כלל בזיקפה רציפה אלא לזיקפה של 4 דקות בלבד. מה עליי לעשות?אני חושש מאוד ורוצה לחזור להנות מחיי מין בריאים כמו בעבר! בנוסף לאחרונה אחרי גמירה לוקח לי כמה שניות להטיל שתן .( בכלל כמות הזרע שיוצאת בגמירה הינה קטנה ) בעבר פניתי לאורולוג עקב הופעת דם בזרע וסיצטה האשך וכל הבדיקות יצאו תקינות. שאלותיי הן : 1)מה אני אמור לעשות לגבי התפקוד המיני? האם יתכן ןהבעייה פיזית?האם להגדיל מינון ויאגרה?? 2)בבדיקת אורלוג אני לא סובל מהגדלת ערמונית, מדוע הבעיה בשתן? 3) כיצד אני בודק איכות זרע?? תודה ! תציל אותי

04/02/2009 | 21:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לצערי לא אצליח להציל אותך כפי שביקשתה בשורה האחרונה עלייך להבין כי מדובר ככל הנראה בבעיה מורכבת יותר שאין לה פתרון בזק ודורשת בירור וטיפול מסור. ישנן בדיקות שיכולות להבדיל ברמת סבירות סבירה בין הפרעה פיזית לבעיה נפשית. הגדלת מינון ויאגרה אכן אפשרית אך עלייך לפנות לאורולוג לצורך קבלת החלטה ומרשם. לגבי ההפרעות בהטלת שתן. יתכן ומדובר בשתי בעיות נפרדות או צורות ביטוי שונות לאותה פגיעה. ממליץ כי תפנה לאורולוג שמטפל באופן ספציפי בבעיות אין אונות לצורך טיפול. בהצלחה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה