סיאלס/לויטרה והשפעות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/09/2020 | 17:44 | מאת: בן

הי בן 26 ללא מחלות רקע לאחר התייעצות עם אורולוג לפני תקופה עקב חרדת ביצוע הומלץ לי לקחת סיאליס לויטרה 10 מג לפני להשגת זקפה טובה יותר אכן עוזר רציתי לשאול במידה ויש לי יחסי מין קבועים והכדור נותן לי זקפה ממושכת כי בלי הוא נופל העם אני צריך לקחת את זה כל פעם באופן יומי אולי במג נמוך ? ובמידה וזה משהו שנגיד פעם בשבוע מומלץ לקחת את הכדור 10 מג כל פעם שזה קורה במרחקים? של שבוע ויותר? מה הכי מומלץ ןהעם זה בטוח כי בלי זה אני לא להיט

לביטרה וסיאליס 10 מ"ג זה מינון נמוך, ניתן לקחת סביב אקט מיני, טוב ל- 24 שעות

מנהלי פורום אורולוגיה