הימצאות זרע בבדיקת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/09/2020 | 16:09 | מאת: דריה

שלום, בבדיקת שתן שבעלי ביצע במסגרת בדיקות כלליות נמצא הרבה זרע והרופאה ביקשה שיחזור על הבדיקה. שאלתי היא האם הימצאות זרע הינה שאריות שמגיעות לאחר קיום יחסי מין אן אןננות? חשוב לומר שבעלי אדם בריא וביצע בדיקת פרוסטטה. וערמונית מקיפה שיצאה תקינה כשבועיים לפני הבדיקה , בנוסף הןא אינו סובל מדלקת בשלפוחית השתן או מזרימה חוזרת של הזרע . הוא ביצע את כל הבדיקות הנל עי אורולוג. שאלתי היא ממה אם כן נובעת הימצאות הזרע ? . תודה רבה מראש על תשובתך !!!!!

המצאות זרע בשתן אינה סימן לבעיה ואינה מצריכה בירור, למעט במקריה שאתם מנסים להורות

המצאות זרע בשתן אינה מעידה על בעיה ואינה מחייבת בירור למעט במקרה שאתם מנסים להורות

מנהלי פורום אורולוגיה