דימום קליל בזרע לאחר גמירה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/03/2020 | 23:19 | מאת: יוני ק

היי שמי יוני צרכתי קמגרה וקיימתי יחסי מין עם בת זוגתי. עשינו את זה בתנוחת דוגי ואני ביצעתי משגל בצורה חזקה ותשוקתית. האמירה הייתה עוצמתית ומלווה בתחושת כאב מוזרה בן זמנית, יש לציין שזה לא קרה לי מעולם בתנוחה מסיונרית, בסוף הסקס יצא דם אחכ עם הזרע.. בשתן לא היו צריבות ולא יצא דם, אני בן 30 ופעם ראשונה שדבר כזה קורה לי. האם זה קרה בגלל התנוחה או האם זה קשור לקמגרה שהיא בעצם ויאגרה? מה עליי לעשות? האם להיבדק? אם זה עובר לבד? יש לציין שכבר הרגשתי תחושה דומה בדוגי בעבר אך ללא דימום. אשמח לתשובות, אני לא נוטל תרופות וברוך השם בריא. מה שכן זה מאוד הלחיץ. אחרי שהוצאתי את האיבר ולחצתי כדי שיצא עוד זרע יצא עוד קצת דם שככל הנראה הגיע מצינור השופכה. מחכה לתשובות תודה.

דם בזרע מאד מלחיץ אך לא מהווה אינדיקציה לבעיה משמעותית. אין צורך לדאוג

מנהלי פורום אורולוגיה