טיפטוף סופי של שתן \ קצף קבוע בשתן בן 20

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/03/2020 | 21:20 | מאת: חסוי

שלום מזה שנתיים יש לי טיפטוף סופי בשתן שאני משתין אני צריך להוציא עם היידים את השאריות ואז ישנם טפטופים בשתן במהלך השנה ישנם תסמינים ונוספים במהלך מתן שתן כמו שתן מפוצל ל-2 וגם היה פעמיים דם בשתן פניתי לאורולוג נעשתה לי בדיקתus סונור תקינה ערמונית בגודל 26 סמ״ק בדיקות שתן תקינות כללית ציטולוגיה sdt תרבית תקינות (קוטונים 10 פרוטאין בשתן) נעשתה בדיקת פלומטריה 45 שיא נעשתה אורודנמיקה תקינה לחלוטין לכל שלביה שלפוחית יציבה עם העינות תקיהנ נפח תקין וללא איבוד שתן במהלך הבדיקה התרקונות לא חסימתית במהלך השנה הזאת נוסף לי גם כל פעם שאני הולך לתת שתן קצף ובועות בשתן ויש לי אותם שנה שלמה והאורולוג אומר שזה תקין כי זה ללא ממצא אך עדיין מדיר שינה מעיניי לסיכום אודה לך אשמח מאוד שתעזור לי בעצה אני בן 20 והדבר פוגע לי מאוד באיכות החיים שלוש שנים יש לי טיפטוף סופי לפעמים גם יותר מטיפטוף ויש לי שנה קצף ובועות והומלץ לי נער בן 20 פזיוטרפיה לריצפת האגן אשמח ממך להכוונה אולי לפנות לייעוץ של אורולוג בתחום מסוים עוד תובנות

אם כל הבדיקות תקינות לא בטוח אם אנחנו כאורולוגים יכולים לסייע. אולי שווה לבצע ציסטוסקופיה

27/10/2022 | 22:33 | מאת: אלון

שלום , סובל מאותו תופעה כבר שנה. המון קצף לבן בכל הטלת שתן, כל הבדיקות תקינות. האם התופעה חלפה אצלך?

מנהלי פורום אורולוגיה