הבהרה בדיקה אורוחגיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/01/2020 | 00:41 | מאת: איתן

לבני בן ה6 נעשו בדיקות דם שונות בעקבות הרטבה לילית בכל לילה וגם בריחת צואה. כל הבדיקות יצאו תקינות למעט בדיקה שלא ברורה אם תקינה או לאו. מדובר בקריאטנין u-sample שהתותאה של יצאה 108.8 mg/dl. רשום באתר של כללית בהסבר כי אין משמעות לתוצאה רק שבדיקת מיקרואלבומין לא תקינה. העניין הוא שאין בדיקה מיקרואלבומין, בני עשה רק אלבומין שיצאה תקינה. עלינו לדאוג ? האם תוצאת הקריאטנין לא תקינה? מה עלינו לעשות? תודה איתן

אין מה לדאוג, בהרטבה לילית בודקים מלחים בשתן, הקראטינין נועד לבדוק אם האיסוף תקין

מנהלי פורום אורולוגיה