הרגשה של זרימה חלשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/01/2020 | 17:13 | מאת: חנן

היי, שמתי לב שכבר בערך 4 ימים שאני מגיע לאורגזמה הזרימה באזור חלשה מאוד וגם לא יוצא הרבה זרע ולפעמים כמעט לא. הדברים היחידים שהיו שונים בחיים שלי בתקופה האחרונה , זה שהפסקתי לקחת את הכדורים של הוויטמין d שלי כי אין לי צורך בהם יותר, וגם הרבה פחות הגעתי לאורגזמה לפני זה. אני בן 32 עם עודף משקל ועושה ספורט. לא לוקח תרופות. אין לי בעיה של שתן . יכול להיות שבגלל שהפסקתי בתדירות (כי פעם זה היה הרבה יותר), זה משפיע על הדבר?  יכול להיות השפעה של מזג אוויר?

13/01/2020 | 11:34 | מאת: חנן

היי , לשמחתי עבר לי לפני כמה ימים מה שתיארתי ועכשיו הכל תקין. מה זה היה יכול להיות דוקטור? אולי בגלל שחליתי בשפעת? אף פעם לא היה לי דבר כזה. כן יצא לי לפעמים פחות, אבל פה זה היה כמו משהו מת,כאילו אין תזוזה

יש מעט מאד מידע רפואי מדעי על נפח וגורמים להגדלה של הנפח אני לא משוכנע שלמזג האוויר יש קשר

מנהלי פורום אורולוגיה