סימפטומים של גמילה מקטטר לאחר תקופה ממושכת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/01/2020 | 18:56 | מאת: אסנת

שלום רב. אבא שלי, בן 86, היה עם קטטר במשך 4 חודשים עקב פרוסטטה מוגדלת. היום הוציאו לו אותו לאחר בדיקה ואישור שהוא נותן שתן לבד תקין. בשעות מאז (4 שעות) הוא מרגיש צריבה באזור החיבור לשעבר וצורך תכוף למתן שתן, אפילו שלא שתה הרבה כך שאין לו שתן רב בפועל. ממידע שמצאנו בחיפוש באינטרנט הבנו שמדובר בסימפטומים ידועים במקרה שכזה, אולם לא נאמר לנו דבר בנדון במועד ההוצאה והשחרור הביתה. האם זה באמת נורמטיבי? ואם כן תוך כמה זמן התחושות הנ"ל צפויות לעבור? תודה רבה!

תחושת הצריבה עלולה להמשך מספר ימים, חשוב לוודא ע"י בדיקת שארית שתן שאכן מצליח להתרוקן כראוי

07/01/2020 | 20:44 | מאת: אסנת

תודה רבה על תשובתך המהירה!

מנהלי פורום אורולוגיה