עברתי ניתוח תסביב האשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/01/2020 | 20:34 | מאת: ליאור

עברתי ניתוח תסביב אשך לפניי חודשיים . הכאבים לא חלפו עד היום והשק עקום כלומר האשכים לא במקומם הטבעי. עשיתי us אשכים פעמיים ויצא תקין אך אני סובל ממש . גם מהכאבים וגם שזה עקום .מצב רוח ירוד כבר תקופה מאז הניתוח שירדתי 6 קילו בחודשיים . האם יש משהו לעשות? . אני מפחד שלא קיבעו לי את האשכים בצורה נכונה . כי האשכים בחיים לא היו ככה לפניכן ממש שק האשכים עקום ואשך אחד שוכב אחד עומד אחד בולט אחד לא . האם יש אפשרות להגיע למישהו מומחה בתחום ? . אני מוכן לטוס אפילו רק שיסדרו לי את זה .

פנה לייעות אורולוגי חוזר, אם עיקר הבעיה בסקרוטום ניתן גם לפנות לפלסטיקאי

מנהלי פורום אורולוגיה