נואשת לפתרון ולא מוצאת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/11/2019 | 00:17 | מאת: מושתנת

אני בת 60 ויש לי מילדות בעיה של מתן שתן תכוף שבשנים האחרונות גם הופך להיות למקוטע-קשה לי להתרוקן ,לעיתים לוקח לי כ 5 דקות כדי להתרוקן...ואז אני בר צריכה שוב אז בעצם אני מבלה את רוב היום בשרותים.קיבלתי תרופות שונות שלא עזרו והתרופה האחרונה הייתה קדקס שגרמה לי לנזלת איומה שסתמה לי את הנשימה עד שכמעט נחנקתי עד שעליתי על זה שהתרופה היא זו שגרמה לי לכך. הרופא טוען שיש רק עוד תרופה אבל גם היא גרמה לי לסתימה באף והרופא טוען שאין לו מה לתת לי .האם באמת זה המצב ???

מגוון התרופות לסייע מאד מוגבל, סה"כ שלוש קטגוריות כאשר קדקס נמנה עם חסמי אלפא ולא מאד מומלץ, קבוצה שניה אנטיכולינרגים וקבוצה שלישית מירהבגרון

מנהלי פורום אורולוגיה