אולטראסאונד אשכים עם המלצה לניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/09/2019 | 16:07 | מאת: ערן

שלום, אני בן 44, עברתי לפני כ 20 שנה ניתוח הידרוצלה באשך שמאל ומאז האשך תמיד רגיש וכואב. בדכ טופל כדלקת באפידידימיטיס עם אנטיביוטיקה ומשככי כאבים.לאחרונה עם החמרת הכאבים פניתי למיון ובבדיקת אולט אבחנו כי האשך השמאלי ממוקם גבוה מאוד וראש האפידידימיטיס נמצא באספקט קאודלי (הפוך ממנח רגיל), זרימת דם תקינה. הומלץ לי על ניתוח לתיקון שבו ייתכן שיוסר האשך במידה והתיקון לא יצליח. אודה לחוות דעתכם לגבי ניתוח זה וסיכויי ההצלחה שלו.תודה

לא כל כך מכיר ניתוחים כאלה, אם מדובר רק בכאב לא בטוח שהייתי ממליץ

מנהלי פורום אורולוגיה