דם בשתן בהריון שבוע 33

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/09/2019 | 17:02 | מאת: דניאלה

היי אני בת 28 אמא לשני ילדים כרגע בהריון בשבוע 33 ליפני חודש היה לי דם בשתן הלכתי למיון ושם הפנו אותי לאוטראסאונד כליות .... הוא יצא תקין השתן האדום לא חזר ושלחו אותי הביתה היום לאחר כחודש שוב פעם דם בשתן עשיתי תרבית ויצא תקין ללא זיהום או דלקת חשוב לציין שכאב לי בשלפוחית כאילו עובר יושב שם ... קשה לי אפילו ללכת ליפעמיים אני מפחדת נורא נורא רופאים מלחיצים אותי בבקשה תנסה להרגיע אותי

אין ממה לדאוג, רק לאחר הלידה רצוי לבצע בדיקת שתן חוזרת ובדיקת US

מנהלי פורום אורולוגיה