וירקוצילה ומיקרוסיאטיס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/06/2019 | 21:30 | מאת: ילד בן 16

אהלן לאחר גילוי וירקוצילה צד שמאל דרגה 2 חפני כשנה נשלחתי למעקב אולטרסאונד כפעם בשנה. היום כאשר כשיתי את האוחטרסאונד גילו לי עוד וריקוצילה נמוך באשך ימין ומיקרוסיאטיס דוצ האם מיקרוסטיאטיס באמת מעלה את הסיכוי לחלןת בסרטן האשכים ? ואם כן בכמה אחוזים? האם יש טיפול למיקרוסטיאטיס? והאם שיטת הטיפול של גורן לוריקוצילה מתאימה לוירקוצלה דוצ? והאם ויריקוצלה דוצ באמת מבשרת על ספירת זרע נמוכה ? תודה ויום טוב

19/06/2019 | 21:32 | מאת: שואל השאלה

מיקרוליטאזיס****

מיקרוליטיאזיס לא חשב גורם סיכון לסרטן אשכם לרוב לא צריך לטפל בוריקוצל תת קליני מצד ימין

מנהלי פורום אורולוגיה