היצרות באזור השופכה הבולבארית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/05/2019 | 08:28 | מאת: יוסי

יש לי בעיית היצרות בשופכה החוזרת על עצמה, באזור השופכה הבולבארית, מספר סנטימטרים דיסטלית להשקה וצוואר שלפוחית השתן (5 שנים לאחר כריתת הערמונית). אזור ההיצרות נוקשה באופן חריג. הרופא מציע לבצע הרחבה יום יומית באופן אישי (ואני ממש לא מסוגל לעשות את זה). האם זה הפתרון היחידי?

ניתן לשקול ניתוח אורטרופלסטיקה

23/05/2019 | 14:53 | מאת: יוסי

והוא החליט שכדאי ללמד אותי לבצע צינתור עצמי יום יומי. האם זו טכניקה מקובלת? מה הניסיון אומר? והאם זה באמת פתרון ארוף טווח להיצרות החוזרת ונשנית? תודה

מנהלי פורום אורולוגיה