כאב אגן כרוני אצל גבר בן 29

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/05/2019 | 14:28 | מאת: צבי

סובל מכאבי אגן כרונים שלא מרפים ממני במשך שנה. כאבים בעוצמות משתנות רב היום, באיזרור הפרינאום כימעט ואין לי איכות חיים. ללא ממצאים בפאנל STD ובדיקות שתן אחרות. למרות הבדיקות התקינות היו הפרשות לבנות מאיבר המין שלי נכון להיום איכות חיים ירודה בעקבות המצב. נמצא במערכת יחסים עם בת זוג חדשה לשנינו אין מחלות מין (על פי בדיקות). ניסיון לטיפול אנטיביוטי לא עזר וגם לא טיפול על ידי פרמיקסון. מה הסבירות שאופציה ניתוחית לערמונית כמו כריתה יכול לעזור בפיתרון בעיית הכאב והאים יש סיכוי שיש רופא שיהיה מוכן לעשות את זה?

אני מקווה שאף אורולוג לא יתפתה לכרות את הערמונית בגילך בגלל כאבי אגן

מנהלי פורום אורולוגיה