דחוף הידרונפרוזיס קשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/03/2019 | 21:22 | מאת: דור

שלום דוקטור, מזה כחודש אני סובל מכאב באגן בצד שמאל. שהתחיל בעקבות העבודה בה אני עובד שדורשת ממני עמידה ממושכת. פניתי לרופא ששלח אותי ל סיטי בטן. רנטגן אגן. תוצאות הרנטגן היו תקינות ואין ממצא חריג בעצמות האגן. אך בתוצאות של הסיטי יצא כי יש לי הידרונפרוזיס קשה משמאל. כנראה שנולדתי עם זה . השאלה שלי היא האם הכאב שיש לי בעצם האגן באזור הבטן התחתונה קשור להידרונפרוזיס? הכאב בעצם נובע מכאב בכליה עצמה? אולי תכוון אותי שאבדוק בעצמי אם האזור הכואב זה באמת בגלל הכליה? או בכלל כאב אורטופדי איך אדע להבדיל? . אציין גם כי הכאב מוגבר בזמן שכיבה על הצד ובעמידה פוחת. כשאני נוגע לא כואב לי ואין בעיה בנתינת השתן. ביום רביעי הזה אני אמור לטוס לדרום אמריקה לתקופה בת 4 חודשים לדעתך עליי לבטל את הטיסה? תודה רבה רבה דוקטור!

05/03/2019 | 01:59 | מאת: דור

בסיטי נמצא גם בקע מפשעתי מצד שמאל... והפנימאי שבדק אותי אמר לי שהכאב ככל הנראה מהבקע. אך הבקע במפשעה. והכאב בכלל מהמותן/אגן שמאל.

הידרונפרוזיס מחייב בדיקה, ההידרונפרוזיס עצמו לא אמור לגרום לכאב באגן אבל אבן חוסמת בשופכן עלולה לגרום לכאב באגן

05/03/2019 | 19:37 | מאת: דור

ב סיטי לא ראו שיש אבנים...

05/03/2019 | 19:39 | מאת: דור

בסיטי רשום שהכליות הודגמו ללא גושים. או שצריך בדיקה אחרת על מנת לשלול אבן

מנהלי פורום אורולוגיה