עזרה בפענוח תוצאות בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/03/2019 | 15:12 | מאת: נטלי

שלום ד"ר, כיום עשיתי בדיקת שתן ואני רואה בסוף הבדיקה כי יש דברים עם פלוסים ואני קצת חוששת ומודאגת מזה. עשיתי את הבדיקה הזאת מכיוון שמזה כחודש ימים יש לי תכיפות במתן שתן וגירויים באזור. בנוסף, אני מקיימת יחסי מין עם אמצעי מניעה ואמרו אלו תופעות הדומים לתחילת היריון אך רק מלפני שבוע סיימתי מחזור ועל כן אין סיכוי לכך. מצורף קובץ עם תוצאות הבדיקה.

לא רואה את הטופס, בחשד להריון או דלקת בשתן רצוי לפנות לרופא משפחה

מנהלי פורום אורולוגיה