ערמונית מוגדלת בן 45

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/02/2019 | 08:51 | מאת: אייל

סובל מכאבים באיזור המפשעות. בדיקת PSA פעמיים תקינה ב U.s ניראתה ערמונית מוגדלת מאוד ושארית שתן גבוהה לאחר התרוקנות. האורולוג שלח אותי לבצע ציסטוסקופיה. *האם לא כדאי לפני הבדיקה הפולשנית הזאת לבצע M.R.I? האם בכלל יש צורך בבדיקה פולשנית לאור העובדה שהPSA תקינה? אני נוטל פרמיקסון אך לא ניכר שינוי ולכן היום נוטל גם אלפאקל.

לא שכיח בגיל הזה ערמונית מאד מוגדלת, עם זאת ניתן לברר באמצעים אחרים ולאו דווקא ציסטוסקופיה

מנהלי פורום אורולוגיה