שאלה לרופא שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/02/2019 | 09:59 | מאת: רחלי

אשמח לתשובה האם בריחת שתן יכולה להעיד על סרטן? אני בת 28.. תיק רפואי ריק אבל מצד שני לא הולכת לרופאים.. פחד.. לא עברתי לידות שיכולות להיות סיבה לבריחת שתן סתם כך.. וזה נוסף על דם בשתן כבר כמה שנים... לסירוגין.. כתבתי פה לפני שנתיים בערך על הבעיה של הדם וזה ממשיך.. יש לי לפעמים כאבי בטן תחתונה וגב תחתון ורגליים.. אני פשוט זקוקה להרגעה שבגילי סיכוי קלוש לסרטן... אני מפחדת מרופאים, בדיקות ומחטים ואני גם ממש מתביישת לפנות על סיבה כזו שתגרור בדיקות בעירום.. ומפחדת מהמחלה מן הסתם... תודה רבה...

לא ניתן להרגיע כלל, בנוכלות דם בשתן חייבים לבדוק ולשלול סרטן

11/02/2019 | 17:52 | מאת: רחלי

אני בלחץ מזה שאולי זה גידול. גם מפחדת מרופאים ובדיקות

מנהלי פורום אורולוגיה