זרם זרע חלש בעת הגעה לפורקן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/01/2019 | 09:28 | מאת: דוריאן

שלום רב, מקווה שתצליחו להבין את שאלתי כי הרופא שבגללו זה קורה לא הבין על מה אני מדבר. לפני כחמש שנים התלוננתי לאורולוג בקופת חולים שיש לי שריפה קלה בפין בעת מתן שתן. מפה לשם הוא נתן לי תרופה שאני לא זוכר את שמה אך היא גרמה לשתן להיות בצבע ורוד/סגול בהיר. התרופה לא פתרה את הבעיה ותופעת הלוואי שממנה אני סובל עד היום היא ירידה ברמת הרגישות באופן כללי של הפין וכמו כן בעת הגעה לפורקן הזרע יוצא בזרם חלש מאוד מה שלא היה לפני. אשמח לדעת אם זו תופעת לוואי מוכרת של התרופה והאם יש טיפול?

29/01/2019 | 09:38 | מאת: דוריאן

אני לא יודע אם זה קשור אבל עוד תופעה שיש היא שלעיתים לאחר גמירה אני מרגיש ששורף לי בצינור השופכה בפין, עד אשר אני משתין והכאב עובר

ראשית מה התרופה ושנית סבירות נמוכה ששימוש חד פעמי בתרופה יגרום לתופעות שציינת

10/02/2019 | 19:34 | מאת: דוריאן

פנאזופירידין

מנהלי פורום אורולוגיה