ניתוח להשתלת סוגר מלאכותי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/01/2019 | 17:42 | מאת: דני

עקב הימצאות קליפס פלסטיק בצוואר שלפוחית השתן (לאחר ניתוח הסרת ערמונית, אולי עקב רשלנות ?), נותחתי לפני כארבע שנים להוצאת הקליפס. עקב כך נפגע הסוגר וכן הצטלקות משמעותית בשופכה שגרמה לאצירת שתן לעיתים תכופות. ע"מ לפתור את אצירת השתן נותחתי לפני חצי שנה בהצלחה, אך הפגיעה בסוגר נותרה בעינה ואני דולף קבוע. מוצע לי כעת לעבור ניתוח השתלת סוגר מלאכותי. האם זה הפתרון היחידי ? מה הסיכויים להצלחה לעומת הסיכונים הכרוכים בניתוח ? אשמח גם לשמוע חוו"ד ממנותחים שעברו ניתוח כזה. תודה.

22/01/2019 | 19:10 | מאת: יוסי

מעניין, עברתי הליך דומה והמצב שלי די דומה. מתוך ההבנה של מה שהוצע ל, אני מוכן לסבול אך לא לעבור את ההתקנה הזו

להשתלת סוגר מלאכותי אחוזי הצלחה די גבוהים. סיבוכים כוללים זיהום, ארוזיות, תקלות מכניות

מנהלי פורום אורולוגיה