אולטרסאונד אשכים - כאב באשך ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/12/2018 | 10:59 | מאת: מיכאל

שלום ד ר נשלחתי לאולטרסאונד אשכים בעקבות כאב אשך ימין לאחר אימון בחדר הכושר. להלן הממצאים: מרקם אחיד של שני האשכים פרט להסתיידות זעירה בכל אשך. זרימה שמורה. אפידידימיסים לא מעורבים. ציסטה זעירה בגודל כ 0.3 ס מ בראש האםידידימיס הימני. ציסטה בגודל כ 0.6 ס מ עם תוכן לא לגמרי צלול בתוכה באזור זנב האפידידימיס השמאלי. סקרוטוליט משמאל בגודל כ 0.4 ס מ. הידרוצלה קטן דו צדדי( יותר בולט מימין) וריקוצלה קל דו צדדי( יוצר בוחט משמאל עד כ 0.34 ס מ ). האם רואה כאן משהו מטריד? יכול להיות מדובר בגידול? האם הממצאים יכולים להסביר כאב באשך ימין? מה עושים מכאן? תודה רבה.

אין פה שום ממצא מדאיג

04/12/2018 | 20:04 | מאת: מיכאל

תודה רבה, דבר נוסף, יכול לחזור להתאמן? יכול לסכן במשהו? תודה

מנהלי פורום אורולוגיה