מיקרוליטיאזיס דו צדדי , הסתיידויות מרובות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/11/2018 | 09:00 | מאת: דוידוף

היי . עברתי אולטרסאונד ובדיקות דם(מרקרים) לאשכים לפני מספר שנים עקב תלונה על כאבים . Bmi 27 לאחר 4 שנים שוב הופיעו לי כאבים קלים שלא מפריעים לתפקד. שמתי לב שאחרי פעילות גופנית שהתחלתי הכאבים פוחתים. האם יש קשר ? בבדיקה הנוכחית שוב יש זרימת דם תקינה אבל מיקרוליטיאזיס עם הסתיידויות רבות מאוד . נראה כי יש יותר הסתיידויות מפעם קודמת . האם יש צורך במעקב רק ? האם זה מסוכן ? האם זה יכול להעיד על סרטן במקומות אחרים בגוף או רק באשכים ? האם צריך שוב בדיקות דם לסרטן? האם אפשר להיות רגוע ולהמשיך בחיים שלווים?

מיקרוליטיאזיס נחשב מדד מסוכן לסרטן האשכים כאשר יש היסטוריה של אשכים תמירים

מנהלי פורום אורולוגיה