ערמונית דלקת מטופל 10 שבועות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/10/2018 | 18:38 | מאת: אילן

שלום לפני עשרה שבועות אבחנו לי דלקת בערומית מקבל טוביסאס להקלה ודוקסילין וציפרודקס אחרי עשרה שבועות חלק מהתסימנים עברו (לחץ וצריבה) נותרה בעינה תחושת דחיפות לשתן. קבועה בעצימות נמוכה בזמן שכיבה ומנוחה אך מחמיר מייד בתנועה. מהו בדכ זמן ההחלמה? מתי אני צפוי להרגיש הקלה והאם יש משהו שניתן לעשות כדי לזרז את ההחלמה?

תופעות אלו עלולות ללוות אותך חודשים ושנים רבים. לעיתים ניתן להעלות מינון טוביאז ל- 8 מ"ג

28/10/2018 | 10:26 | מאת: אילן

הי תודה על המענה המהיר האם דחיפות בשתן היא לא אחת הסימפטומים המרכזיים בדלקת בערמונית? לא אמור לחלוף עם הטיפול האנטיביוטי לדלקת שאני מקבל?

01/11/2018 | 22:40 | מאת: ארז

שלום אילן סובל מזה כבר שנתיים עם מצאת משהו שיעזור לדבר הנורא הזה

מנהלי פורום אורולוגיה