בירור על סיאליס מקורי לעומת לא מקורי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/10/2018 | 10:30 | מאת: אלמה12

בעלי סובל מהגדלה שפירה של הערמונית. היה מעל שנה עם קסטרל. עכשיו המומחה רשם לו אומניק, וסיאליס 5 מג יומי. ורשם לו לקנות מקורי. הוא קיבל אישור מהמושלם לפי בקשת רופא משפחה. אבל גילינו שהקופה מוכרת רק סיאליס לא מקורי (אוניפרם). האם זה עובד טוב באותה מידה? האם יש יותר סיכון בתרופה שאינה מקורית? בקיצור האם לשלם על תרופה מקורית באופן פרטי, שזה יותר יקר, או להסתפק בתרופה של אוניפרם?

תרופות גנריות אמורות להיות בעלות פרופיל טיפולי דומה מאד לתרופה המקורית

מנהלי פורום אורולוגיה