כאבים במפשעה שבר בפין או בקע חוזר?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/09/2018 | 22:21 | מאת: אמיר

שלום רב אני בן 35 לפני מספר שנים עברתי ניתוח בקטע מפשעתי צד ימין שעבר בהצלחה והבקע לא חזר לפני שנה אוננתי באגרסיביות והרגשתי לפתע כאב חד במפשעה במשך כמה שניות ועבר מייד ולכן לא פניתי לרופא לא היו לי תופעות נוספות כמו שטף דם לאחר מספר שבועות חזרו לי מדי פעם כאבים שהזכירו את הכאבים שהיו לי בזמן שהיה לי בקע משפעתי מאז מדי פעם אני סובל מכאב קל אחרי אוננות/סקס/ופעילות אירובית ( כאב עמום ולא חמור) מהמפשעה הימנית לפעמים אני מרגיש מין תחושה מוזרה לאחר שאני מאונן שהפין לא מחובר חזק למפשעה( זה קרה לי פעמיים השנה ) יתכן שיש לי שבר בפין ואני לא יודע על כך? אם אתה חושב שיש צורך בפגישת רופא אני מעוניין להגיע אליך

בפין אין עצם ואין שבר, השימוש בשבר בפין מתייחס לקריעת מעטפת הפין והדבר גורר אין אונות

מנהלי פורום אורולוגיה