דלקות חוזרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/09/2018 | 21:01 | מאת: מיה

יש לי הרבה דלקות חוזרות בדרכי השתן כל הזמן מטופלת באנטביוטיקה אחרי שמסיימת את האטנטביוטיקה שבוע שבועיים אחרי החיידק חוזר שוב אני לא ישנה בלילות קמה לפחות פעמיים לשירותים גם בלי קשר לדלקת כאבי גב תחתון נוראיים לא יודעת מה לעשות והרופא ממשיך עם האנטביוטיקה כל הזמן שזה חוזר אם אפשר לדעת אולי יש פתרון אחר

18/09/2018 | 18:18 | מאת: כ

היה לי את זה חצי שנה עד שקיבלתי אנטיביוטיקה דרך הווריד

צריך לשלול סיבה לזיהום חוזר דוגמת אבנים , צריך לשלול צניחת איברים תמיד ניתן לשקול אנטיביוטיקה מונעת לתקופה של מספר חודשים

מנהלי פורום אורולוגיה