ניתוח לחיתוך צוואר שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/08/2018 | 15:44 | מאת: בועז

עברתי ניתוח כזה לפני מספר ימים. לדברי המנתח לא ניתן לבצע שיחזור במיקום הנדון, אלא רק חיתוך שלאחריו אזדקק להרחבות חוזרות ונשנות, ואולי לניתוח נוסף בהמשך. האם זה הפתרון היחידי למקרה של היצרות קשה בצוואר השלפוחית ? בנוסף, רציתי לדעת כמה זמן לאחר הניתוח רצוי להשאיר הקטטר ע"מ שהחיתוך יגליד כראוי ולא תתחדש החסימה ? תודה.

להשאיר קטטר יום או יומיים אם מדובר בהצרות עיקשת במיוחד יש ניתוחים מורכבים אשר עשויים להוות פתרון - צנטור השלפוחית דרך תוספתן המחובר לטבור

מנהלי פורום אורולוגיה