קטטר מוכנס חצי שנה לגוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/08/2018 | 11:59 | מאת: השואל מהצפון

האם זה סביר שמעל חצי שנה לחולה בגיל מעל 70 יהיה צנתר מוכנס שגורם לזיהום עד לניתוח turp? אשמח למענה מהו זמן הממוצע לביצוע ניתוח מסוג זה כאשר החולה סובל מאד מצנתר מוכנס ומזהם, האם חצי שנה נחשב כדבר מוגזם ורשלני.?

תור לניתוח תלוי התורים בבתי חולים שונים

29/08/2018 | 22:27 | מאת: השואל מהצפון

תודה רק לא מבין דבר אחד למה לאחר עצירת שתן ,לא מבצעים נוהל בדיקה אחיד,כי בדר"כ הטיפול הניתוחי מגיע, לאחרים זה כדורים ,אך לרוב זה הליך ניתוחי, החולה עובר עשרות בדיקות וצורך המון כדורים כאשר הרופא המאבחן במיון טוען לניתוח.?

מנהלי פורום אורולוגיה