צריבה בשתן תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/08/2018 | 15:18 | מאת: ניצן

שלום רב. אני בן 29 בריא לפני בערך 10 חודשים התחיל לצרוב לי בעת מתן שתן חשוב לציין שבהתחלה גם היו הפרשות לבנות סמיכות על התחתון שלאחר כשבועיים נעלמו אך הצריבה נשארה מאז בדקתי כל דבק אפשרי החל ממחלות מין וזיהומים, תרביות, כליות, הגדלה של הערמונית ואפילו ציסטוסקופיה. כל הבדיקות יצאו תקינות ללא דופי אך עדיין הצריבה קיימת, אני כבר דיי מיאואש ועושה רושם שלאורולג שלי (שד"א עושה עבודתו נאמנה) נגמרו הרעיונות. אשמח לקבל איזה כיוון או חוות דעת אחרת

בצריבה ממושכת חשוב לשלול בעיות מסוכנות והפיכות, אם נשללו רצוי לטפל בתסמין ללא ירידה לשורש הבעיה

מנהלי פורום אורולוגיה