שתן לא יוצא לגמרי.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/07/2018 | 14:51 | מאת: תומר

שלום, אני בן 20 ולאחר כל מתן שתן אני מרגיש כי איני מתרוקן לחלוטין. ואכן, כאשר אני יושב / כאשר יש לחץ על האזור בין האשכים לפי הטבעת השתן יוצא ומכתים את התחתון. "סחיטה" של הפין לאחר מתן השתן לא מסייעת רבות. האורולוג הפנה אותי לביצוע US כליות ודרכי השתן, ויצא תקין. חשוב לציין שלפני כשנה היה לי דלקת בערמונית ונאמר לי כי אין המון מה לעשות עם זה, אלא זה יעבור לבד, והאורולוג הוסיף לא להפסיק לקיים יחסי מין למרות הכאבים בשפיכה ולאחריה. בכל זאת האורולוג נתן DISEPTYL FORTE 10 CAP אך זה לא עזר. לבסוף, זה אכן עבר כמעט לגמרי מעצמו. הבעיה של השתן שנותר לאחר ההתרוקנות מביכה מאד, ומצד שני האיזור אינו הגייני עקב כך. בדיקה למחלות מין הייתה תקינה. אשמח לתשובה ולחוות דעתך. תודה.

לעיתים פעולה פשוטה כמו "סחיטה" של הפין לאחר השתנה עשויה לפתור את הבעיה

מנהלי פורום אורולוגיה