הסבר על בדיקת US דרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/07/2018 | 17:23 | מאת: אמיר

שלום רב, לאחר ניתוח להסרת אבן בשופכן שמאל נשלחתי לבדיקת US להלן הממצאים: הכליות בגודל ומבנה תקינים . ללא עדות לגושים סולידים, הידרונפרוזיס או אבנים . שלפוחית השתן עם דופן סדיר ,ללא ממצא בתוכה . הודגם סילון שתן מימין בלבד . לאחר ההתרוקנות ללא שארית שתן . בלוטת הערמונית בנפח כ - 8.16 סמ"ק אשמח להסבר קצר על הממצאים תודה

12/07/2018 | 06:21 | מאת: אמיר

תיקון קטן, בלוטת הערמונית בנפח 16.8 סמ"ק

הכל תקין ראו סילון שתן בצד אחד בלבד

14/07/2018 | 22:48 | מאת: אמיר

שאלה אחרונה. האם סילון שתן בצד אחד זה תקין, או שיש צורך בהמשך בדיקות תודה רבה מראש

08/08/2023 | 13:12 | מאת: שולמית

נמצא אצלי אבנים זעירות שלפוחית מוגדלת ן jet מימין מה זה אומר

מנהלי פורום אורולוגיה