טפטוף לאחר מתן שתן ותחושת בריחת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/06/2018 | 11:35 | מאת: שרון

שלום, בן 23 לא מקיים יחסי מין. מזה 10 חודשים סובל מטפטוף לאחר השתנה, גירוי בקצה הפין (אדום ובוהק לאחר השתנה), תחושת חוסר התרוקנות (למרות "שארית שתן קטנה" בUS שארית שתן) ותחושה של יציאת שתן למרות שלא יוצא כלום שנמשך בין השתנה להשתנה (כ-4 שעות). ביצעתי בדיקות שתן, דם, למחלות מין, CT אבנים, US שארית שתן והרחבת שופכה (התלוננתי על צריבה ממושכת בזמן השתנה ולאחריה וזרם חלש- כיום אין בעיה). בנוסף אני מבחין לעיתים שקצה הפין "נדבק" (אין קשר לאוננות שכן איני מאונן כלל). מה מקור הבעיה לדעתך ומה יכול להיות הפתרון שיסיים את המצב הזה? תודה.

יתכן ואתה סובל מ- INTERSTITAL CYSTITS הפתרון הטוב ביותר ליטול נוגדי כאבים כאשר הצריבה קשה

27/06/2018 | 17:33 | מאת: שרון

מה זה Interstital Cystits? איך מטפלים בזה? ומה לגבי התחושה של השתן שיוצא למרות שאין כלום? הידבקות פתח השופכה?

מנהלי פורום אורולוגיה