כאבים בפין- מקרה קצת מורכב

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/04/2018 | 13:52 | מאת: אורי

אהלן בן 30 בריא בדר"כ לפני חצי שנה נדבקתי בכלמידיה, באותו זמן גם יצאה לי יבלת באיבר המין. עברתי צריבת יבלת באיבר המין באמצעות חנקן נוזלי- רופא העור בקופ"ח אבחן זאת כקונדילומה. לאחר הצריבה האיזור התנפח למספר שבועות ואני סובל מכאבים קלים בפין עד היום. במקום נותרה צלקת ו"צצו" להם ורידים בפין שלא היו קיימים לפני, בנוסף הוריד הראשי של הפין נפוח רוב הזמן גם לא בזמן זקפה. זמן קצר לאחר מכן הופיעו כאבים במפשעה שגם נמשכים עד היום. בנוסף מתחת לעטרה יש לי 2 נקודות מורמות בגודל ראש של סיכה. בבדיקה אצל רופא מומחה הוא קבע שלא מדובר בקונדילומה כששאלתי אותו במה מדובר הוא אמר "זה סתם". בבדיקת אולטרסאונד מפשעות התגלו מספר בלוטות לימפה מוגדלות בשני הצדדים. עברתי סדרה שלמה של בדיקות דם ושתן כמו כן בדיקות חוזרות למחלות מין כמה וכמה פעמים. ובדיקות דם המטולוגיות. הכל יצא תקין. יכול להיות שמדובר בטרומבוזה (עקב הצריבה בחנקן) שגרמה לתהליך דלקתי וזה בעצם מה שגורם לי לכאבים ולבלוטות לימפה נפוחות במפשעה?? או שהבלוטות עדיין נפוחות בגלל הכלמידיה?? מה דעתך בנושא?? בנוסף אשמח להגיע אלייך לייעוץ, המצב הזה נמשך כבר יותר מדי זמן. תודה

מכל מה שציינת הדבר היחיד שמטריד זה הגדלת קשריות, הדבר מחייב בירור. יש לחזור על בדיקת דימות מתאימה ואם עדיין יש הגדלה של קשריות רצוי לפנות למומחה

19/04/2018 | 20:46 | מאת: אורי

כשאתה אומר קשריות, אתה מתכוון לבלוטות לימפה??

מנהלי פורום אורולוגיה