וריקוצל- חוסר הסכמה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/02/2018 | 19:05 | מאת: נועם

שלום, אשתי ואני מנסים להשיג הריון ללא הצלחה כבר שנה וחצי. לפני כחצי שנה נבדקתי על ידי אורולוג בשל כאבים באיזור האגן, הוא איבחן וריקוצל בדרגה 1-2. לפני חודש נבדקתי על ידי אורולוג אחר, מומחה לוריקוצל, שאיבחן גם הוא וריקוצל בדרגה 2. לפני שבוע הייתי אצל אורולוג אחר ששלל וריקוצל ושלח לאולטרסאונד כולל דופלר. באולטרסאונד אין עדות לוריקוצל. אני כבר מבולבל ולא יודע מה לעשות . אשמח לעצה נועם

ראשית - מה מצב בדיקת הזרע, אם בדיקת הזרע תקינה השאלה אם יש וריקוצל או לא היא שולית.

14/02/2018 | 09:28 | מאת: נועם

שכחתי לציין, בדיקות זרע לא תקינות . 2 בדיקות שנעשו שבוע אחר שבוע, ריכוז 6-8 מליון, נפח 3, תנועתיות 16-25%, מורפולוגיה 0-1%. לויקוציטים 1-1.8 מליון, צבע לבן.

מנהלי פורום אורולוגיה