שבועיים וחצי אחרי ניתוח לייזר ירוק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/02/2018 | 12:21 | מאת: גיל

שבועיים וחצי אחרי ניתוח לייזר ירוק , הצריבה בעת מתן שתן חזקה ולא משתפרת וכן גם הדם בשתן ממשיך , וגם לא יכול להתאפק עד הגעה לשירותים עקב צריבה חזקה , לציין גם שאני אחרי אנטיביוטיקה 5 ימים 10 כדורים מסוג ציפרודקס שלא עזר. האם זה סביר .??ןגם לוקח כדורי סדורל שלא עוזרים צריבה חזקה בעת מתן שתן גם לפני וגם אחרי וקושי להתאפק עד להגעה לשירותים . האם יש טיפול או תרופה שיכולה להקל ??? ועד מתי זה יימשך ??? כמו שציינתי שבועיים וחצי אחריי לייזר ירוק ???אודה על תשובה

רצוי לפנות למנתח, ניתן לשקול תרופות אנטיכולינרגיות ותרופות נגד כאבים כולל ממשפחת NSAIDS

מנהלי פורום אורולוגיה