ויטמין E לטיפול בפיירוני לטווח ארוך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/02/2018 | 22:48 | מאת: גיא

שלום, אני נוטל ויטמין E-400 ממקור טבעי, פעם ביום, עקב פיירוני, -עקמת הפין. אני לוקח אותו כבר כחצי שנה ויתכן שבשיתוף תרופות נוספות (קולכיצין) אני רואה איזה שהיא השפעה כלשהיא על הכאבים (הכאבים בפני עצמם דינמיים כך שקשה לדעת בוודאות). קראתי שנטילת ויטמין E לאורך זמן עלולה להיות בעייתית ולכן ממליצים לא ליטול אותו יותר מחצי שנה. הרופא בזמנו (אוגוסט) כשהמליץ לי לקחת, לא זכורני שהגביל אותי. האם לדעתך כדאי להפסיק? אולי להוריד את המינון? תודה מראש

לא נמצא קשר מדעי בין נטילת ויטמין E לשיפור במחלת פיירוני. יש מקום לשקול להפסיק טיפול

12/02/2018 | 15:12 | מאת: גיא

תודה רבה

מנהלי פורום אורולוגיה