הפרשות מהפין עם קטטר שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/07/2017 | 13:49 | מאת: נתנזון

שלום בן 68 וחצי עם קטטר שתן פעם שניה עקב אצירת שתן וכעת עם קטטר למשך שלשה שבועות הבאים. מועמד לניתוח ערמונית , עקב כך הפסקתי נטילת קסטרל ואבודרט. מתחילת הקטטר כבר יומיים ישנה הפרשה לבנה מהפין מחוץ לקטטר שנראית כמו זרע. לא חויתי זקפת בוקר. ההפרשות גם במשך היום במיוחד לאחר ישיבה. האם זה סביר? האם נדרש טיפול? אני מצרף צילום הכתמים שנוצרו על הפיגמה. אני עם

לא מדאיג ולא מסוכן רצוי להמשיך אבודארט, עשוי להקטין דימום בזמן הניתוח

מנהלי פורום אורולוגיה