שלפוחית רגיזה, טוביאס וערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/07/2017 | 14:19 | מאת: אבנר

שלום ד"ר, אני סובל משלפוחית רגיזה ויש לי ערמונית מוגדלת. הרופא, האורולוג, המליץ לי על טוביאס 4 מ"ג. אלא, שבעלון לצרכן במדור: אזהרות מיוחדות, נכתב משהו בנוגע להרחבת ערמונית. טרם השתמשתי בתרופה. האם לא להשתמש בה, לפנות שוב לרופא המטפל. אשמח לקבל הסברים גם לגבי האזהרות בשימוש בתרופה זו ומשמעותן, ומדוע בכל זאת היא ניתנה לי ע"י הרופא המטפל שאני בהחלט סומך עליו. המון תודה, אבנר

ניתן להשתמש בתרופות אנטיכולינרגיות לטיפול בהגדלה טבה של הערמונית באנשים עם שארית שתן משמעותית עלול להגדיל סיכון במעט לאצירת שתן חדה

מנהלי פורום אורולוגיה