קושי בהתלת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/01/2016 | 20:52 | מאת: אור

שלום רב אחי בן 59 עם קושי רב בהטלת שתן יוצאות טיפות קם הרבה בלילה... ממש סובל. בבירור שעשה בעזרת אולטראסאונד ואצל פרופ' לא נראה כי הבלוטה בגודל תקין אך עדיין סובל מתסמינים של פרוסטטה מוגדלת. עשה בדיקות דם כלליות שלטענת הפרופסור יצאו תקינות. אודה מאוד לעצתך איך להמשיך מכאן איזה בדיקות אתה ממליץ לעשות כדי לשפר את מצבו. בתודה מראש אור.

גודל הערמונית בבדיקת US אינו קובע מידת חסימה, אין קשר בין גודל הערמונית לסבל ממנה סובלים ולהפרעות במתן שתן. אמליץ בדיקת אורולוג ולשקול להתחיל טיפול תרופתי בהתאם לבדיקה הגופנית

מנהלי פורום אורולוגיה