כאבים לאחר הטלת שתן ולאחר ניתוח פרוסטטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/05/2017 | 17:42 | מאת: קובי

אני בן 70 לפני 4 חודשים עברתי ניתוח להסרת ערמונית דרך השופכה בגלל ערמונית מוגדלת.כיום זרימת השתן השתפרה אבל לאחר שאני מטיל שתן אני חש בכאבים ואז אני מטיל שתן שוב בכמות גדולה וזרם טוב ולפעמיים גם פעם שלישית ורק אז הכאב נעלם. בלילה אני נאלץ לקום 3 עד 4 פעמיים בכל הטלה כמות השתן קטנה והזרימה חלשה ובבוקר כואב לי. מה יכולה לדעתך להיות הבעיה שלי?

לעיתים לוקח לכיס השתן תקופה ארוכה עד שחל שיפור לאחר ניתוח לעיתים יש הצרות שעשויה להופיע לאחר ניתוח

מנהלי פורום אורולוגיה