אשך שמאלי נמוך יותר?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/01/2015 | 13:25 | מאת: ציון

האם האשך השמאלי אמור להיות נמוך יותר? לפני כמה חודשים בגלל אצירת שתן קיבלתי ציפרודקס ופברין .ובגלל שלקחתי אותם שלושה שבועות רצוף זה פגע בי .התחיל להיות אצלי שארית שתן ולחץ דם עלה .פעם היה 120-125 היום הממוצע הוא בין 132-140 .איזה צילום או בדיקה אני יכול לעבור לוודא שהמעבר זרע והוורידים בין הפין לאשכים לא נפגעו .כי נראה לי יש מן חסימה שגורמת ללחץ דם . אני בן 32 הומוגלבין 16.7 כל בדיקות שתן תרבית ושתן כללי תקינות אם כי חומצת השתן קפצה מ6 ל6.5 מאז בדיקה אחרונה לפני חצי שנה . שאלות: אודה לך אם תגיד לי איזה צילום אפשרות לעשות לאשכים לדעת שהכל תקין שם? (שמתי לב גם כשאני צריך להתפנות האשך השמאלי נפוח קצת עד שאני מוציא הכל ואז חוזר לגודלו הטבעי) מה בדיוק עושה תרופת הפברין? מה משקל ערמונית תקין לבן 32?

05/02/2015 | 15:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אני לא יודע מה זה פברין אין נורמוגרם לגודל ערמונית גם אם יש חסימה בצינור הזרע זה לא גורם ליתר לחץ דם

מנהלי פורום אורולוגיה