שוקל לעבור ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/03/2010 | 13:23 | מאת: חיים

שלום לדר' קרן, אני שוקל לעבור ניתוח קיצור קיבה. שמעתי שיש מס' סוגים, ואני לא מצליח לבהין מה יותר כדאי עבורי. מעוניין לקבל ייעוץ ראשוני פרטני, אם אפשר אפילו במייל חוזר. תודה

שלום חיים! זה נכון שיש מספר סוגים - אבל חייבים להתאים את הניתוח לאדם. זה לא למייל ורק לפגישת ייעוץ אישית. אם תרצה אשמח לעזור - כמו תמיד. יום נפלא דין

14/03/2010 | 09:38 | מאת: חיים

שלום דר' קרן, ראשית תודה על התשובה המהירה. ברור לי שאי אפשר לקבל ייעוץ מלא דרך המייל, עם זאת יש עוד מס' שאלות שברצוני לשאול ואני מעדיף לא לעשות זאת דווקא בפורום. אודה אם תוכל לאפשר לי ערוץ מעט יותר דיסקרטי, לכן חשבתי על מייל. שוב תודה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים