ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/11/2016 | 10:48 | מאת: לאורה

שלום. אני בת 24, ב16/11 (עוד שבועיים) נכנסת לניתוח שרוול. התחלתי בדיאטה דלת הפחמימות לקראת הניתוח. מובן שמעבר לפחמימות צריך להפחית גם בשומנים אך השאלה היא עד כמה? מהי הנקודה הקריטית בדיאטה הזו? עוד דבר שאשמח לשמוע שוב זה לגבי ההחלמה. תוך כמה זמן אפשר לחזור לשיגרת לימודים, תוך כמה זמן אפשר להתחיל לעשות ספורט? תודה.

שלום.. הדייטה הזו היא מיועדת להקטין את נפח הכבד,שיהיה קל טכנית,וגם להתחיל לחוות ולהתרגל שלא יהיו פחמימות בכמויות בעתיד... פעילות גופנית,ניוד והליכות במיידי.....ופעילות מתונה כל הזמן,,אחרי חודש וחצי ניתן להירשם לחדר כושר.. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים