שאלה בנושא שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/06/2016 | 19:27 | מאת: סיגל

שלום רב יש לי שאלה משהו שמאוד מעיק עליי בחודש אוגוסט 2015 עברתי ניתוח שרוול גובה 1.60 שקלתי 114 לפני הניתוח כעת אני 78 וכבר כחודש וחצי משקל תקוע ולא יורד האם המצב הזה נורמלי? האם הירידה תמשיך? או שמא ישנה בעיה אודה על תשובה מהירה

את כ 10 חודשים לאחר הניתוח,הירידה יפה,ונראה לי המהלך תקין,וכן יש האטה בירידה במשקל,עד להתייצבות,שבממוצע היא לאחר כשנה... לעבוד על פעילות גופנית,ניתן להפיק ולמקסם את התוצאה... בברכה..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים